vrijdag 1 april 2011

1 april.....kikker in je bil!!!

Vandaag zijn we flink in de maling genomen door de juffen en meneren.
Tijdens het List lezen kwam er een brief over de verkiezing van de stilleeskoning en stilleeskoningin van het List lezen.
In iedere stilleesgroep zou er een koning en koningin gekozen worden, die dan weer moesten strijden met de koningen en koninginnen uit de andere groepen.
De winnaars van de school mochten de strijd aan gaan met de kinderen van 8 andere scholen, die ook met List werken. Uiteindelijk zou de stilleeskoning en stilleeskoningin van Nederland gekozen worden.
Omdat de Petrus en Paulusschool nog niet zo lang met List meedoet, kregen wij een hulpmiddel meegestuurd.
Elk kind mocht ( als hij/zij wilde) op de bovenlip een grote ronde sticker plakken, als hulpmiddeltje. Als je dan wilde gaan praten, voelde je de sticker bewegen en werd je er weer aan herinnerd dat je stil moest lezen.
Vrijwel alle kinderen vroegen dus inderdaad om de hulpsticker en plakte die netjes op de bovenlip. Een paar minuten hebben ze zo braaf zitten lezen, waarna ze bij het digibord mochten komen om de verdere instructies van de listwedstrijd te horen.  Daar zaten ze dan, vol verwachting naar het digibord te staren. En wat zagen ze daar.........
VERKIEZING VAN DE STILLEESKONING EN KONINGIN
1 APRIL, KIKKER IN JE BIL!!!!!!

FOTO'S OP DE FOTOSITE